VAN DROMER NAAR OWNER

Ik coach iedereen die ergens in vast loopt of een helpende hand nodig heeft.

Eén van de dingen die ik leerde tijdens mijn studie tot coach is dat je als coach ook jezelf moet willen helpen om je eigen dromen te realiseren! Eén van die dromen was om jouw coach te zijn in mijn eigen praktijk (en die is uitgekomen). Ik wil mensen verder helpen die met dingen worstelen die zo herkenbaar zijn voor mezelf. Zingeving is één van de belangrijkste dingen voor een mens. Door te gaan coachen weet ik dat jou een stapje verder help en jou kan bijstaan een mooiere toekomst voor jezelf te creëren. Door elke dag de juiste kleine stappen te zetten wordt ook jouw leven steeds leuker. Totdat ook jij op een gegeven moment achterom kijkt en uitschreeuwt:


Wauw, mijn leven is best fijn!

  1. En ja ik weet het, er zijn zoveel coaches. Dus waarom moet ik dan contact opnemen met jou, Anton?

Ik ga je niet beloven dat je de rest van je leven geen momenten meer zult hebben waarin je niet lekker in je vel zit. Nee, je blijft een mens en dat hoort er nou eenmaal bij. Maar ik ga jou wel de juiste tools aanreiken, zodat je weet hoe je hiermee om kan gaan als het weer eens voorkomt. Ik blijf altijd eerlijk tegen je. Daarbij gaan we niet alleen maar saai 1-op-1 gesprekjes hebben. Het leven is mooi en dat ga ik jou ook zeker laten zien door middel van een goeie balans tussen denken en doen!


Wie ben ik

Ik ben Anton, geboren in 1973 en ik probeer iedere dag datgene te doen waar ik energie van krijg. Hoe ik dat doe? Ik geloof dat alles dat je rechtsreeks vanuit je hart en wat je vol overgave doet een succes wordt. Daarom werk ik hard om een leven te creëren waarin m’n passies als creativiteit, avontuur en anderen helpen groeien, samengaan. Ik zie mezelf als een mooi mens. Werken vanuit het hart is mijn vorm. Dat vertaalt zich in de eindeloze drive om hierin van betekenis te kunnen zijn voor een ander. Mijn motto:

“het grootste risico dat je kunt nemen, is geen risico dúrven nemen.”

En zo volg ik mijn hart, ga ik geen uitdaging uit de weg én help ik iedereen hun dromen te verwezenlijken. Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken. Doe je mee?


En nog even persoonlijk
De laatste jaren woon ik met veel plezier in de buurt van Hoorn. Daar woon ik samen met mijn vrouw en onze hond Sem. Ik houd van avontuur, reizen, muziek eet gezond en ik doe mijn best om twee keer per week op mijn snelle fiets te zitten. Dat lukt meestal niet, maar dan zeg ik gewoon dat het door de regen komt.