GEBRUIK JE HART OM HET TE LATEN WERKEN

Wil jij eindelijk de balans van vrijheid en kracht voelen?

Hoe zou het zijn als je niet meer hoefde te forceren, ploeteren en moeten? Dat je niet meer de behoefte zou voelen om alles onder controle te krijgen en na te jagen? En in plaats daarvan echt kon ontspannen, in het nu leven en genieten van deze wereld? Stel je voor dat je je hart zou volgen. Dat je in elke situatie helemaal jezelf zou zijn. En dat je keuzes zou maken vanuit authenticiteit, rust en vertrouwen. Wat zou er gebeuren als je leven eindelijk echt voelt als jóúw leven?

Dit is wat coaching je gaat brengen.

We kijken naar wat er al goed is, waar je plezier uit haalt en waar je meer van wilt. Maar ook: wat belemmert jou, en wat heb jij nodig om die belemmering weg te halen? We zullen het vaak hebben over real life casussen, zodat je er de volgende dag gelijk mee aan de slag kan.

Coaching begint met jouw vraag. Waar loop je tegenaan? Samen scherpen we je vraag aan. Soms zit er namelijk vaak een vraag achter de vraag.


Aanpak

We voeren gesprekken bij jou thuis of op een locatie. De gesprekken duren 60 minuten. Je mailt mij je vraag en geeft aan waar je hulp in zoekt. Dan;

• Plannen we een telefonisch of face-to-face intakegesprek in.

• Voorwaarde voor succesvolle coaching is een wederzijdse klik. Tijdens het intakegesprek kijken we of er een klik is en verhelderen we jouw vraag.

• Laat je het gesprek even bezinken. Diezelfde week bel ik je om te vragen hoe het intakegesprek voor jou voelde.

• Voelt het goed voor ons beiden? Dan gaan we aan de slag en plannen een eerste gesprek in!

• Jij en jouw ontwikkelbehoefte of vraagstuk staan centraal in de gesprekken.

• Elk gesprek ga je met concrete acties aan de slag.

Online met jouw levenscoach

Dit houdt in dat we de sessies via Skype of FaceTime doen. Zien we elkaar dan helemaal nooit in real life? Heb je liever al je sessies face-to-face? Zet dat dan even erbij in je aanvraag, dan komen we er vast samen uit. Of kies voor personal coaching.

1 online contact moment 20 euro

per 4 online contact momenten 60 euro

(incl voorbereidingstijd)

Ervaring leert dat je met 4 a 5 gesprekken een heel eind op weg bent in je vraagstuk.

Personal coaching

Past online coaching niet bij jou, dan zit je hier goed! Ik ben namelijk ook in voor een persoonlijk gesprek face-to-face. Want niet alles is online op te lossen. We kunnen zelfs buiten afspreken, frisse wind door de haren is altijd goed!

60 euro per gesprek van 60 minuten

285 euro voor 5 gesprekken van 60 minuten

(incl voorbereidingstijd, excl reiskosten, binnen straal van 25km van Hoorn)

Ervaring leert dat je met 5 gesprekken een heel eind op weg bent in je vraagstuk.