FOTOCOACHING IS ER VOOR IEDEREEN!

Gun jezelf een positieve boost

Het hebben van een goed zelfbeeld is allesbepalend van hoe iemand tegen de wereld aankijkt. Tijdens de consulten met cliënten kom ik vaak mensen tegen die zichzelf naar beneden halen, zichzelf kleiner maken als dat ze werkelijk zijn. Hierdoor voelen zij zich onzeker, ze halen niet uit het leven wat ze eruit kunnen halen, dat knagende stemmetje is constant aanwezig. Emoties als angst, onzekerheid en somberheid komen vaak naar voren. Tijdens de gesprekken komt dit regelmatig aan de orde en hiermee gaan we dus mee aan de slag. Waar komt dat kleinerende stemmetje vandaan en nog belangrijker: wat moet je ermee, hoe ga je hiermee om en hoe buigen we dit alles om naar uiteindelijk een positief zelfbeeld?

Mijn ervaring is dat als je inzicht krijgt in je eigen denken en doen, je hier ook iets aan kunt veranderen. Maar denken en doen is één kant van het verhaal. De andere kant van het verhaal is ‘zien’!


Toon jezelf aan de wereld...

En daarom heb ik de handen ineen geslagen en mijn hobby en studie fotograveren in mijn coaching naar binnen gehaald. Na mijn studie aan de fotovakschool zie ik de "dingen" anders en duik ik tijdens het fotograferen graag in iemands persoonlijkheid. Op een totaal ontspannen wijze probeer ik iedereen die het wenst, vast te leggen op de gevoelige plaat. Hiermee kun je jouw eigen schoonheid en persoonlijkheid laten zien, wat de mensen van zichzelf normaal gesproken niet vaak zien. De ervaring heeft inmiddels geleerd dat dit vaak een enorm positieve boost geeft aan het zelfbeeld van iemand. Soms komen mensen net iets meer los door zich te laten fotograferen.


Binnen een paar weken heb je alle foto's digitaal in huis en kan je daarmee doen wat jij wil. Tijdens het volgende consult bekijken we alle foto's en evalueren we.
Ik merk dat het hele waardevolle uren zijn in een totaal relaxte sfeer. Fotooaching is een mooie aanvulling op de reguliere consulten en mensen kijken altijd met veel plezier terug op dit moment!