COACHING VOOR STUDENTEN

Let’s cut the crap

Zo, daar ben je dan. Tegenwoordig lijken we allemaal wel een beetje de weg kwijt geraakt te zijn. En dat is helemaal niet gek in dit tijdperk van snelheid, hebzucht, studie, werk en sociale druk. We verdrinken in de eisen die we aan onszelf en aan anderen stellen, en niemand lijkt er beter van te worden. Let’s cut the crap. Jij wil iets veranderen. Je wil een gelukkig (en misschien wel een mindful) leven. Hoe en wat precies, dat weet je nog niet, maar wat je wel zeker weet is dat dit niet is hoe jij je leven wil leven. Als coach en ervaringsdeskundige zeggen wij: welcome to the club! Jezelf op een diep niveau leren kennen is echt het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Het is de rode draad in je persoonlijke ontwikkeling. En wat we als coach het liefste doen, is jou daarmee helpen.


Welke wereld zou er voor je open gaan...

…als je zou stoppen met forceren, ploeteren, moeten? Als je dat zou omzetten naar loslaten, genieten en mogen? Stel je voor dat je je hart zou volgen. Dat je in elke situatie helemaal jezelf zou zijn. En dat je keuzes zou maken vanuit authenticiteit, rust en vertrouwen. Wat zou er gebeuren als je leven eindelijk echt voelt als jouw leven?


Know yourself and you will win all battles

Soms zit je vast. Het lijkt alsof het leven je overkomt, in plaats van dat jij aan het roer staat van jouw mooiste leven. Je hebt het gevoel dat je leeft naar de verwachtingen van anderen en hebt moeite met keuzes maken. Signalen van stress en ongelukkigheid merk je op, maar stop je het liefst weg. Je wil graag weten wie je bent en wat belangrijk voor je is. Het sociale en werkende leven vraagt veel van je en juist daarom is rust, helderheid en energie essentieel. Zo makkelijk is het niet om dit allemaal alleen voor elkaar te krijgen. Ik ben er om je hierbij te helpen.


Wat doe ik?

Ik coach jonge, ambitieuze mensen die opgegroeid zijn met een bepaald idee van hoe het volwassen leven hoort te zijn. Nu komen ze erachter dat dat misschien niet is waar ze echt gelukkig van worden. Dat levert stress, onzekerheid, twijfels, ongelukkigheid en burn-outs op. Logisch, maar niet normaal. Zo hoeft het leven niet te zijn. Ik stel je vragen die je normaal gesproken misschien ontwijkt. Dit doe ik vanuit vertrouwen en met humor. We werken samen naar jouw doel, waarbij jij de touwtjes in handen hebt. Ik ben er om te navigeren. Ik communiceer open en eerlijk met je, dus ik zal je teruggeven wat ik bij je zie. Dat doe ik uit liefde met als doel je inzicht te geven wie je bent.

Gewoon van mens tot mens.


Wat levert coaching je op?

Rust. Ruimte. Vertrouwen. En je groeit als mens, want dat is uiteindelijk waarom je hier bent. Dit zijn nog meer voordelen van coaching met mij:

Zelfvertrouwen

Inzicht hebben in je talenten

Je sterk en krachtig voelen

Achter je keuzes staan en twijfel loslaten

Verantwoordelijkheid nemen voor je leven

Leven vanuit je hart

Gezonde balans tussen gevoel en verstand

Leven vanuit liefde in plaats van angst

Meer geluk en energie ervaren

Niet bang zijn om je kwetsbaar op te stellen

Rust in hoofd en lijf

Het stemmetje in je hoofd kalmeren

Voelen wat je echt nodig hebt

Omgaan met woede en frustratie

Je energie gericht inzetten


Personal coaching

Past online coaching al niet bij jou, dan zit je hier goed! Ik ben namelijk ook in voor persoonlijke gesprekken, face-to-face op een plek waar jij je fijn voelt. We kunnen zelfs buiten afspreken, frisse wind door je hoofd is altijd goed!

60 euro per gesprek van 60 minuten

285 euro voor 5 gesprekken van 60 minuten

(incl voorbereidingstijd, excl reiskosten, binnen straal van 25km van Hoorn)

Ervaring leert dat je met 5 gesprekken een heel eind op weg bent in je vraagstuk.


Online met jouw coach

Dit houdt in dat we de sessies via Skype of FaceTime doen. Zien we elkaar dan helemaal nooit in real life? Heb je liever af en toe je sessies face-to-face? Zet dat dan even erbij in je aanvraag, dan komen we er vast samen uit.

1 online contact moment 20 euro

per 4 online contact momenten 60 euro

(incl voorbereidingstijd)

Ervaring leert dat je met 4 a 5 gesprekken een heel eind op weg bent in je vraagstuk.