JA, IK BEGRIJP JE. HELEMAAL

En ik deel graag mijn verhaal met je.

Eén van de dingen die ik leerde tijdens mijn studie tot coach is dat je als coach ook jezelf moet willen helpen om je eigen dromen te realiseren! Eén van die dromen was om een coach te zijn met mijn eigen praktijk (en die is uitgekomen). Ik wil mensen verder helpen die met dingen worstelen die zo herkenbaar zijn voor mezelf. Door te gaan coachen weet ik dat jou een stapje verder help en jou kan bijstaan een mooiere toekomst voor jezelf te creëren. Door elke dag de juiste kleine stappen te zetten wordt ook jouw leven steeds leuker. Totdat ook jij op een gegeven moment achterom kijkt en uitschreeuwt:

Wauw, mijn leven is.., best fijn!

Wie ben ik?

Ik ben Anton, geboren in 1973 en sinds 2011 ben ik gediplomeerd NLP trainer & Life coach. Ik probeer iedere dag datgene te doen waar ik energie van krijg. Hoe ik dat doe? Ik geloof dat alles dat je rechtstreeks vanuit je hart en wat je vol overgave doet een succes wordt. Daarom werk ik hard om een leven te creëren waarin m’n passies als creativiteit, avontuur en anderen helpen groeien, samengaan. Werken vanuit het hart is ook mijn vorm. Dat vertaalt zich in de eindeloze drive om hierin van betekenis te kunnen zijn voor een ander. Mijn motto:

“het grootste risico dat je kunt nemen, is geen risico dúrven nemen.”

En zo volg ik mijn hart, ga ik geen uitdaging uit de weg en help ik iedereen hun dromen te verwezenlijken. Ik kan je vertellen dat ik op een gigantische schatkist ben gestuit toen ik mijn persoonlijke ontwikkeling serieus ging nemen. Ik kwam er onder andere achter dat er een werkelijk, tastbaar verband bestaat tussen je intuïtie en dromen volgen en een gevoel van helderheid, vrijheid en rust ervaren. Helaas sta ik er wel om bekend dat ik de diepte in ga en mijn vinger snel op de zere plek leg. Scherp én met humor, want het hoeft echt allemaal niet zo serieus. Let’s have fun! Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken. Doe je mee?


En nog even persoonlijk
De laatste jaren woon ik met veel plezier in de buurt van Hoorn. Daar woon ik samen met mijn vrouw. Ik hou van avontuur, reizen, muziek eet gezond en ik doe mijn best om twee keer per week op mijn snelle fiets te zitten. Dat lukt meestal niet, maar dan zeg ik gewoon dat het door de regen komt.