Hashtag Jekanhet verzorgt mooie en inspirerende reizen voor jou!

inspiratie & coachingsreis

“Ik word wakker en hoor het geluid van de stilte. Oh, in de verte toch het gezang van vogeltjes. De zon komt boven en ik voel de zonnestralen. Ik adem in en snuif de frisse lucht op. Rek me uit en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Wat een rust en ruimte om mij heen. De dag ligt nog voor me en ik heb er zin in. Leuke dingen doen, met aandacht voelen wat ik nog echt graag wil en lekker eten niet te vergeten. En wat prettig dat niks moet en alles mag. Pffff…wat kijk ik hier al lang naar uit! De boel de boel laten. Ik ben echt weg! Ik besluit bewust te genieten en plezier te maken. Ik heb zin in het heerlijke ontbijt en wat de rest van de dag mij gaat brengen. Het verzamelen is begonnen…”

Martine en Anton verheugen zich er op je te ontmoeten en nemen je graag mee.


Welke mooie momenten ga je verzamelen?

Beleving; door het fietsen of wandelen in de omgeving van de locatie, meestal een overweldigend en bijzondere plek in de natuur!

Kracht; door jouw intentie, een bewust positieve gedachte, wens of doel neer te zetten. Door hier bewust van te worden, gaat er energie naar toe en dat wat je energie geeft, groeit!

Inspiratie; genieten van een andere omgeving waarin je jezelf kunt zijn zonder druk uit je vertrouwde omgeving. Dat geeft erkenning voor wie je bent maar ook inzicht en helderheid.

Creativiteit; door bijvoorbeeld het maken van een moodboard en mindful fotograferen.

Actie; puur kokkerellen of bakken met een gezond tintje.

En ook is er nog voldoende ruimte om lekker te luieren bij het zwembad, lezen in de vele plekjes rondom de locatie, kletsen onder het genot van een gezond drankje. Meedoen met een spel waarin je meer over jezelf te weten komt. De natuur in, wat jij wilt! In ieder geval een week die jou gaat verrassen.

De inspiratie & coachingsreis staat in het teken van het ontdekken wie je nu eigenlijk echt bent en wat dus bij je past. Door middel van afwisseling tussen activiteiten en ontspanning, het volgen van 1-op-1 coachingsgesprekken en het letterlijk weg zijn uit je dagelijkse bezigheden helpt je tot mooie inzichten en handvatten te komen die je verder in het leven brengen.


Ja, ik wil even pauze om alles op een rij te zetten

Je geniet een week lang van pure me-time en de natuur
Je krijgt professionele coaching om sneller tot inzichten te komen
Je leert keuzes maken en keert met een concrete planning weer naar huis
Je voelt je weer relaxed, herboren en zelfverzekerd.

Prijzen en data

De verzorgde coachingsreis op een sfeervolle locatie bieden we aan op maat voor een mooie prijs per persoon. De prijs is op basis van jouw wensen en de door jou gewenste startdatum. We leveren maatwerk van begin tot het eind.

Daarnaast ontvang jij ook ons werkboek 'Elke dag, lekker in je vel'.startdatum en kosten inspiratie & coachingsreis:

hoe en wanneer jij wil